cz  Czech      uk  EN

Miteral představuje světového výrobce zvedacích systémů Stertil-Koni

Stertil-Koni - sloupové zvedáky

Stertil-Koni - sloupové zvedáky

Na podzimním veletrhu CZECHBUS budou  mít návštěvníci možnost seznámit se v expozici firmy MITERAL se zvedacími systémy pro těžkou techniku nizozemského výrobce Stertil-Koni. Budou zde vystaveny tři základní systémy, mobilní sloupové hydraulické zvedáky se šesti sloupy, na kterém bude umístěn kloubový autobus o délce osmnáct metrů, plošinový bezsloupový zvedák SKYLIFT s nosností dvacet pět tun, na němž bude zvednutý městský autobus a zapuštěné podlahové nůžkové zvedáky ECOLIFT.   

Firma Ing. Alice Smejkalová – MITERAL
působí na trhu autoservisní techniky od roku 1990 jako obchodní firma se specializací na autoservisní vybavení. Forma našeho podnikání jako fyzické osoby není náhodná – je výrazem jednoty obchodní strategie, jasného řízení, přihlášení se k odpovědnosti v plné míře a ne pouze v omezeném ručení.

Stertil-Koni, váš partner pro zvedání těžkých vozidel

Jméno Stertil Koni je synonymem pro inovaci, bezpečnost, kvalitu a spolehlivost.
Stali jsme se největším světovým výrobcem a dodavatelem hydraulických mobilních sloupů. Dosáhli jsme toho nabídkou špičkové kvality výrobků a excelentním servisem, který uspokojí uživatele během velmi dlouhé životnosti našich výrobků. Celosvětová působnost Stertil Koni znamená, že je dnes lídrem světového trhu v dodávkách mobilních sloupů, používaných renomovanými firmami z následujících oblastí: nákladní doprava, autobusy, odpadové hospodářství, letectví, těžařství i jiných speciálních využití. (opravy nákladních aut, autobusů, komunálních vozidel, těžkých mechanismů, armádních vozidel apod.).

Máme vlastní prodejní organizaci v Nizozemsku, USA, Německu, Velké Británii, Francii a Polsku
Pracujeme s více než 50 exkluzivními partnery na světě. Váš Stertil Koni dealer je vždy blízko!
Bezpečnost, kvalita, a spolehlivý servis jsou klíčová slova pro moderní autodílnu. Proto jsou produkty Stertil Koni vyráběny s ohledem na tato kritéria. Naše produkty splňují nejpřísnější celosvětové bezpečnostní požadavky a dláždí Vaši cestu k efektivnímu a flexibilnímu provozu servisu nejlepším možným poměrem ceny / výkon.

Více informací o dalších  produktech a  firmě MITERAL: www.miteral.cz  

Stertil-Koni

Stertil-Koni

ECOLIFT - nůžkové zvedáky

ECOLIFT - nůžkové zvedáky

ECOLIFT - nůžkové zvedáky

ECOLIFT - nůžkové zvedáky

Skylift

Skylift

Stertil-Koni - sloupové zvedáky

Stertil-Koni - sloupové zvedáky

Komentáře uzavřeny.