cz  Czech      uk  EN

Mikulášské odpoledne s pražským dopravním podnikem

 

dpp-mikulas

Ve vozovně Střešovice naděluje dopravní Mikuláš!

Populární postavičky v historické tramvaji, nadílka pod starobylými krovy střešovické vozovny a k tomu pestrý program pro celou rodinu, při kterém se rozhodně nebudete nudit, to je nabídka Mikulášského odpoledne s DPP, jež se uskuteční v sobotu 3. prosince 2016 od 13.00 do 18.00 hodin.

Vyrobte si s dětmi vánoční dekorace a drobné dárky

Říká se, že nejkrásnější dárek jen ten, který pro někoho sami vyrobíte. Přijďte si s dětmi vyzkoušet, jak snadno se dají vytvořit originální vánoční ozdoby, veselé vánoční kolíčky, magnetky nebo stále populární odznáčky a placky. Pro děti všech věkových kategorií budou dále připraveny různé skládačky, vystřihovánky a omalovánky s vánoční i dopravní tematikou. Chybět samozřejmě nebude ani tradiční zdobení perníčků.

Každý kdo soutěží, vyhrává!

Nevěříte? Je tomu opravdu tak! Zapojit se můžete do vánočně laděných her např. ‚Nenech se chytit čertem‘, ‚Ulov si svého kapříka‘ či ‚Mikulášské košíkové‘, nebo do dopraváckých soutěží, v nichž si budete moci s dětmi projet slalom s autobusem, zakoulet si do depa nebo na čas složit velké tramvajové puzzle. Za své úspěchy získají malí luštitelé a sportovci jako odměnu žetony, které pak vymění u Mikulášova kola štěstí za sladkosti a dárky od DPP. Smutni ale nemusí být ani ti, kteří v soutěžním klání nevynikají, i oni totiž budou mít možnost získat nadílku, a to konkrétně za recitaci básničky nebo zazpívání písničky. Jako bonus se pak mohou všichni na památku vyfotit s čertem a andělem v oblíbeném fotokoutku.

Divadélko pro nejmenší

Nejmenší návštěvníky jistě potěší pásmo pohádek loutkového divadélka. To odehraje během odpoledne celkem čtyři třicetiminutová představení, která začínají ve 13.30, 14.30, 15.30 a 16.30 hodin.

Historická souprava Ečs

Součástí Mikulášského odpoledne s Dopravním podnikem bude i vypravení historické soupravy metra Ečs, v níž potkáte čerta s andělem, kteří budou mít připravené drobné odměny pro děti. Z metra bude možné přestoupit ve stanici Hradčanská na tramvaj mířící do vozovny Střešovice, kde na děti bude čekat nejen Mikuláš, ale i zábavný program až do 18.00 hodin.

DPP

Přijďte se pobavit a užít si příjemné odpoledne s Dopravním podnikem!

LOGO DPP OK

http://www.dpp.cz/

Reklama na BusPressu – Klíč k nejlepším obchodům

dekra_skola-MM

DEKRA, ŠKOLA SMYKU – WWW.DEKRA.CZ

CZECHBUS 2016 1

CZECHBUS, VELETRH AUTOBUSŮ V PRAZE – WWW.CZECHBUS.EU

Veletrh autobusů, výstava autobusů, autobusy v Praze

LOGO_isuzu_turancar

TURANCAR CZ, PRODEJ AUTOBUSŮ ISUZU – WWW.ISUZUBUS.CZ

Autobusy ISUZU, ISUZU, ISUZU servis, ISUZU díly, ISUZU TURANCAR

Isuzu-Logo

ProScan – prodej a servis ISUZU – WWW.ISUZUTRUCK.EU

ISUZU prodej, ISUZU díly, ISUZU nákladní, ISUZU D -MAX

KHMC2X

KHMC OPAVA, VÝROBA AUTOBUSŮ – WWW.KHMC.CZ

Anvi_Trade

ANVI TRADE, PODDLAHOVÉ MATERIÁLY VE VEŘEJNÉ DOPRAVĚ – WWW.ANVITRADE.CZ

Tagy: 

Komentáře uzavřeny.