cz  Czech      uk  EN

100x NEOPLAN Skyliner pro Řím!

p_bus_eot_skyliner_cotral-2016

V příštích čtyřech letech nasadí společnost Cotral Spa do provozu celkem 100 nových autobusů NEOPLAN Skyliner.

Římská dopravní společnost Cotral Spa podepsala společně s MAN Truck & Bus Italien rámcovou smlouvu na dodání 100 autobusů NEOPLAN Skyliner v následujících čtyřech letech.

Patrové autobusy třídy II, registrované jako linkové autobusy, posílí v Římě, kde má hlavní sídlo společnost Cotral Spa, v budoucnu flotilu vozidel pro MHD. Arrigo Giana, jednatel společnosti Cotral Spa podepsal v polovině října s MAN Truck & Bus Italia odpovídající rámcovou smlouvu na pořízení 100 vozidel NEOPLAN Skyliner. Expedování prvních autobusů má probíhat již od konce letošního roku.

Smlouva, jež je největší, která kdy byla v Itálii pro tento druh autobusů podepsána, předpokládá dodání patrových autobusů v provedení pro dálkové linky s obsaditelností 90 míst k sezení, chráněnou kabinou řidiče a s kamerovým dohledem. Díky osvědčenému hnacímu řetězci je garantován vysoký výkon a nízké emise. Tvoří ho šestiválcový motor MAN D26 o výkonu 500 k (368 kW) v kombinaci s automatizovanou 12rychlostní převodovkou MAN TipMatic.

Výsledek výběrového řízení nám udělal radost“, uvedl jednatel společnosti Cotral Arrigo Giana při příležitosti podpisu smlouvy. „Očekáváme, že plodné partnerství s MAN pomůže našemu podniku zvýšit kvalitu služeb, a tím dosáhneme přidané hodnoty pro naše klienty.“ „Cestující budou moci ocenit vysokou míru komfortu, kterou budou tyto vozy garantovat, stejně jako je tomu u zájezdových autobusů“, slíbil Franco Pedrotti, vedoucí prodeje a produktu Bus ve společnosti MAN Truck & Bus Italien.

Další důležitou část smlouvy tvoří servis: pro všechna vozidla byla uzavřena smlouva o údržbě v trvání deseti let, která bude využívat výhod servisní sítě v okolí Říma a bude zabezpečovat plnou disponibilitu vozidel.

TZ: MAN Truck & Bus

h_bus_man_cotral

Při podpisu smlouvy: (zleva) Amalia Colaceci, prezidentka Cotral Spa, Arrigo Giana, jednatel Cotral Spa, a Franco Pedrotti, Manager Sales and Produkt Bus společnosti MAN Truck & Bus Italien, a dále Tizian Gavardini, Sales Manager Public Bus společnosti MAN Truck & Bus Italien.

TZ: MAN Truck & Bus


MAN

Reklama na BusPressu – Klíč k dobrým obchodům

dekra_skola-MM

DEKRA, ŠKOLA SMYKU – WWW.DEKRA.CZ

CZECHBUS 2016 1

CZECHBUS, VELETRH AUTOBUSŮ V PRAZE – WWW.CZECHBUS.EU

Veletrh autobusů, výstava autobusů, autobusy v Praze

LOGO_isuzu_turancar

TURANCAR CZ, PRODEJ AUTOBUSŮ ISUZU – WWW.ISUZUBUS.CZ

Autobusy ISUZU, ISUZU, ISUZU servis, ISUZU díly, ISUZU TURANCAR

Isuzu-Logo

ProScan – prodej a servis ISUZU – WWW.ISUZUTRUCK.EU

ISUZU prodej, ISUZU díly, ISUZU nákladní, ISUZU D -MAX

KHMC2X

KHMC OPAVA, VÝROBA AUTOBUSŮ – WWW.KHMC.CZ

Anvi_Trade

ANVI TRADE, PODDLAHOVÉ MATERIÁLY VE VEŘEJNÉ DOPRAVĚ – WWW.ANVITRADE.CZ

 

 

Tagy: 

Komentáře uzavřeny.